Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Seniorenuitstapje naar Haviksoord

Donderdag 8 september speelden de senioren hun uitwedstrijd in Haviksoord in Leende. De weersvoorspellingen waren niet best, 100% kans op regen! Ons enthousiasme was hierdoor iets getemperd. Die ochtend vroeg uit de veren. Het regent! Tja, pluk de dag! Om 09.30 uur vertrek naar Haviksoord, het zonnetje komt soms aarzelend tevoorschijn. De weersapp ziet er al iets gunstiger uit. Opluchting! Na een heerlijk kopje koffie en lekker stukje vlaai in het gezellige clubhuisbijten Diny, Huub en Margriet de spits af. Het is droog en de zon schijnt! We spelen een 3bal Churchill Scramble en zijn in totaal met 9 flights.

 

De baan is afwisselend, uitdagend, en zeker de moeite waard om nog een keer te lopen. Heel spannend is hole 12, met halverwege de biotoop en hole 18 over het water en dan naar de hoger gelegen green. De fluweelachtige greens zijn even wennen, zeer snel en liggen er fantastisch bij. Na een 18 holes ronde, lekker borrelen met een borrelhap en vervolgens afsluiten met een dagschotel!

Drie teams eindigden in de prijzen:
Het team van Jeroen Springer, Giel Geurts en Christophe Chanier met 60 slagen op de 1e plaats.
Het team van Hub Brinkman, Dini Cloosterman, en Margriet Dormans met 62 slagen op de 2e plaats.
Het team van Leo de Kruijk, Ger Nissen en Giel Vaessen met 66 slagen op de 3e plaats.
Proficiat!

Aan al het leuke komt een einde. Het was een prachtige dag met uiteindelijk prima golfweer. De regen bleef weg, enkele druppels restten nog voor de laatste flights. We hebben genoten van het spel, de mooie bosbaan, de snelle greens en met elkaar.Tot gauw weer!

Namens de Seniorencommissie

Christel Verschure

Terug