Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Greensome Koppelwedstrijd Stableford senioren

Senioren speelden donderdag 6 oktober een Greensome Koppelwedstrijd  Stableford. Het was wederom een prachtige herfstdag, met veel zon en later op de dag een aantrekkend windje. Maar met een temperatuur van rond de 18 graden leek het een dag te worden voor hoge scores. Misschien dat het aantal gekozen ballen dat op acht p.p. werd bepaald er een beetje de oorzaak van was dat dit naderhand ietwat tegenviel. De startlijst bekijkend was er één koppel dat ik tot grootse daden in staat achtte. Ze maakten mijn gedachte hierover helemaal waar. Slechts drie koppels scoorden boven de dertig punten. De meeste deelnemers waren tevreden over de indeling, uiteraard de winnaars nog het meest. Ook nieuwkomers Guido en Gwen Sars hadden een leuke ronde gelopen.Er was door het goede weer nog een gezellige nazit op hole 19, al werd het naderhand toch een beetje fris door de kille najaarswind. Baancondities waren zoals de laatste weken het geval is zeer goed te noemen.                                                                                           

De uitslag: 
Zoals eerder gezegd, slechts drie koppels boven de dertig punten. Op de eerste plaats met maar liefst 39 punten: Stephan Koopman en Mart Heuts. 2e met 33 punten: Huub Salden en Miep Heutz. Derde werden: Guido Sars en René Steuns. Jack Wels en Truus Suurenbroek werden 4e maar door het wegvallen van de als drie geplaatsten kregen zij de prijs behorend bij plek drie.  Helaas geen foto`s door de afwezigheid van onze hof fotograaf.

Overige uitslagen:

Pl: Naam:  Score:
     
1 Stephan Koopman/ Mart Heuts 39
2 Huub Salden/ Miep Heutz 33
3 Guido Sars/ René Steuns 32
4 Jack Wels/ Truus Suurenbroek 29
5 Ger Nissen/ Giel Vaessen 27
6 Wiel Helgers/ Marianne Vaessen 26   16
7 Huub Brinkman/ Sonja Bleijlevens 26    11
8 Jürgen Renziehausen/ Marjo Knoors 25    16
9 Leo Verschure/ Miek Nissen 25   11
10 Frans Tissen/ Marie Therese Schmalen 25   9
11 Wiel Sampers/ Jannie Kreuger 24  11 / 5
12 Jo Bleijlevens / Margriet Dormans 24   11 / 2
13 Heinz Schmalen/ Thea Hendrix 23  15
14 Henk Janssen / Gwen Sars 23  12
15 Hans van Doesburg / Juul Sampers 23  10
16 Leo de Kruijk / Marnel Pronk 21
17 Victor Somers / Paul Rutten 20
18 Wim Maas / Geert van Vlokhoven 17

Namens de senioren commissie;

 Jo Housmans

Terug