Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

'Glow In The Dark Halloween Golf' groot succes

Vrijdag 12 november kwam een gezellige groep 'jeugd' bij elkaar in het clubhuis van de Herkenbosche. De jeugd werd ontvangen met een 'culinair jeugd-diner': frietjes met snacks. Goed verzorgd door de horeca.
Daarna ging de hele groep de baan in en werd de wedstrijd 'Glow In The Dark Halloween Golf' gespeeld. Met alleen een zaklamp, glow in the dark golfballen, golfclubs en goede moed werd de wedstrijd gestart met een gunshot.

Onder het licht van de maan bewogen de flights zich over de aangepaste tweede negen holes, de rode lus. Een met breekstaafjes gemarkeerde teebox en green gaven de richting aan in het donker. De zaklamp werd niet alleen gebruikt voor het opladen van de golfballen, maar ook om het bos af te speuren opzoek naar de 'monsters'. Lekker warme chocomel hielp tegen de schrik. Na al het 'spookachtige golf' werd verzameld bij de vuurkorf waarna de prijsuitreiking plaatsvond.

1e prijs: Sjoerd, Raf en Max
2e prijs: Sanne, Valerie en Maartje
3e prijs: Quint, Janis en Manuel

Een zeer geslaagd evenement. Een bedankje aan iedereen die meegeholpen heeft om dit tot een groot, voor herhaling vatbaar, succes te maken.

Terug