Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Einde geslaagd seizoen Jeugdcompetitie

Zondag 3 juli is de Jeugdcompetitie tot een einde gekomen. Tevreden kijkt ons competitieteam bestaande uit: Quint (C), Maxim, Raf, Sinclair, Janis en Hans jr. terug op een geslaagd seizoen. Een mooie poule met leuke teams bestaande uit De Eindhovensche, Stippelberg, Bleijenbeek en natuurlijk De Herkenbosche. Met als eindstand: Bleijenbeek kampioen, Stippelberg runner-up en De Herkenbosche met een tevreden derde plek. 

 

Bleijenbeek heeft 3 van de 4 wedstrijden gewonnen en versloeg ieder team op eigen baan. Hiermee eindigde zij met 25 wedstrijdpunten. Tóch wisten wij de laatste wedstrijd een overwinning te behalen op Bleijenbeek met een dagscore van maar liefst 115(!) stablefordpunten. Een topprestatie!Hiermee behouden we dus onze plek in de Hoofdklasse, goede prestatie dus! Uiteraard betekent dit dat we volgend jaar wederom een mooi seizoen zullen spelen in de Hoofdklasse. We zijn tevreden met onze prestatie en we hebben een leuk seizoen gehad. We kijken uit naar de competitie van volgend jaar!

Maxim Nabers

Terug