Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Carnavalswedstrijd senioren

Donderdag 16 februari speelden de senioren hun jaarlijkse Carnavalswedstrijd. De door de jaren heen verzamelde carnavalsoutfits hadden we van de hand gedaan nu de kinderen het huis uit waren. En nu stond er warempel een Carnavals golfwedstrijd op het programma. Tja, wat te doen? Via via via heb ik toen een carnavalskostuum bijelkaar vergaard en wie weet misschien nog wel een keer bruikbaar voor een andere keer. Uitgedost in vol ornaat op naar de Carnavals golfwedstrijd.

De ochtend begon redelijk chaotisch. Er was verwarring rondom de betreffende spelvorm; een 4 bal stableford. In een mum van tijd stonden heel wat verklede golf enthousiastelingen voor mijn neus verzoekend om een scorekaart waarvan sommigen al aan elkaar vast waren geniet en daardoor onvindbaar waren. Gelukkig zat er een heldere geest naast me die het euvel snel had opgelost. Om half 10 zijn 7 flights van 4 gestart vanaf drie holes. Beetje bewolkt, beetje miezerregen maar over het algemeen redelijk golfweer. Op hole 19 werden we getrakteerd op een Limburgse lekkernij: frites mit zoervleisj. Vier birdies waren het resultaat, een op hol geslagen golfkar, een mooie eindscore van 37 stableford punten en een best verklede golfster. 

Jules Sampers, Geert van Vlokhoven, Leo de Kruijk en Frans Tissen scoorden vandaag een een birdie. Wilma Meens behaalde een prijs voor de fraaiste carnavalsoutfit. De winnaars van de carnavals wedstrijd: 1. Giel Vaessen en Marjo Knoors met 37 pt. 2. Mart Heuts en Juul Sampers met 36 pt. en 3: Juergen Renziehausen en Roswitha Sauer met 34 pt. Allemaal proficiat. En tot volgende week.

Namens de Seniorencommissie:

Christel Verschure

Terug