Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Team Lean HR wint 1e ronde BusinessTour 2018 d.d. 18 mei

Lean HR, het team van William Bremmers met als gastspelers Cas Beelen en Piet Laumans wint verrassend de eerste ronde van de BusinessTour 2018!

Het was zo verrassend blijkbaar, dat bij navraag door WIlliam of ze nog moesten wachten op de prijsuitreiking, aangegeven werd dat dit waarschijnlijk niet nodig was. Een aansluitende verplichting deed hun vervolgens beslissen toch alvast te vertrekken..... Gelukkig was Piet Laumans, sterspeler van het team met een individuele score van 39 punten, mede debet aan de overwinning, aanwezig om de prijzen in ontvangst te nemen. Ook William en Cas nog van harte gefeliciteerd! De gemiddelde score van de beste 2 spelers van Lean HR was 34,5 punten.

De strijd om de 2e plaats was spannend. Er waren drie teams met 31,5 punten. Vervolgens wordt gekeken naar de individuele score van de mogelijk 3e speler. Hierdoor werd Bart Janssen Assurantien 4e, Mondzorg Limburg 3e en Hecke en Houben Notarissen 2e.

 

De individuele prijzen werden als volgt verdeeld;
Longest drive heren : Guus Quaedvlieg / Hoeberechts Advocaten
Longest drive dame : Miranda Hermans / RT Business
The Orange Neary gecombineerd : Gerald Driessen / Neuhof Haans

Terug