Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Rabobank Roermond wint 4e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 26 februari 2021

Rabobank Roermond-Echt, Roy Janissen en Niek Brouwers, winnen vandaag de 4e ronde van de wintercompetitie met 28 punten als koppel.
Proficiat mannen!

Gezien de corona maatregelen c.q. beperkingen werd er nog in een aangepaste opzet gespeeld.
Normaal gesproken is er een gezamenlijke lunch vooraf en wordt er gestart met een shotgun om 13.30 uur. Vooralsnog is dit niet mogelijk en werd er vanaf 13.00 uur van 1 tee iedere 5 à 6 minuten gestart met 2-ballen. De opkomst was met 44 deelnemers geweldig.

Natuurlijk zorgde de horeca voor een stukje verzorging voor de deelnemers. Zo werden de spelers voor de start ontvangen bij het starthuisje, bij de Take Away, met een saucijzen broodje, kreeg iedereen een banaan en een flesje drank mee voor in de baan en stond er na binnenkomst op hole 9 nog een lekkere kop uiensoep ToGo klaar.

Klik hier voor de uitslagenlijst.
 

Terug