Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Business Zomer Golf

Voor de Business Clubleden van de Herkenbosche bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan alle wedstrijden van het "Business Zomer Golf programma". Het programma is inhoudelijk zo samengesteld dat alle typen spelers aan bod komen. Zo is er o.a. een ontbijtwedstrijd over 9 holes, een Texas Scramble wedstrijd voor teams en een Business Open voor koppels. Behalve de wedstrijden binnen het Business Zomer Golf programma wordt in de zomer natuurlijk ook nog The Perfect Nine gespeeld. Dit zijn laagdrempelige zomeravondgolf wedstrijden, waaraan men per dag deel kan nemen, altijd met een gast, maar desgewenst ook meespeelt voor het overall klassement.

De ervaring leert dat de activiteiten binnen de wedstrijdkalender van de Business Club zich bij uitstek lenen om te netwerken. Aangezien u bij alle activiteiten altijd een gast mee kunt nemen ontmoet u behalve de eigen leden van de Business Club ook veel zakelijke relaties van elkaar.

Data en tijden Business Zomer Golf
Het volledige overzicht van alle Business Club activiteiten kunt u terugvinden in de activiteitenkalender.