Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Mind-Walk 8 nov.

Natuurwandeling Mindfull walking Herfst - dinsdag 8 november

Volledig in het hier en nu, doe mee aan de Mindful Walking Herfstwandeling op 8 november, aanvang 10.00 uur.

Mindful walking is een combinatie van relaxed, aandachtig wandelen met oefeningen uit de yoga, Mindfulness en slow-bodytraining. Ook ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditaties komen voorbij. De Mind-Walk is geschikt voor iedere niveau wandelaar.
Dit keer niet op de golfbaan maar in de mooie natuur er omheen.

Door Mind-Walk ben je meer in balans en komt er meer aandacht in het moment; dát is ook wat een (mindful) golfer doet. Hij is bezig met wat gebeurt in het NU, het moment van zijn beste swing.

Het startpunt van de wandeling is bij de parking van Golfbaan de Herkenbosche en de duur van de wandeling is 75 minuten. 
Aanmelden kan per mail aan Marianne Vaessen / mariannevaessen@icloud.com

Deelname aan de Mind-Walk kost € 7,50 incl. waarin tevens een afsluitend kopje koffie/thee aangeboden door Brasserie de Herkenbosche.

Let op, de Mind-Walk wordt met een groep gedaan tot maximaal 15 personen.
Bij onvoldoende aanmeldingen behoudt de organisatie zich het recht voor de activiteit af te gelasten. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.

Wandelt u mee!?