Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Op golfbaan de Herkenbosche zijn (nieuwe) leden en gasten altijd van harte welkom!

Wilt u direct uw starttijd boeken? Klikt u dan op de knop.

Gasten

Gasten

De Herkenbosche werd in 1992 geopend en is ongetwijfeld een van de allermooiste banen van Nederland. De fraaie 18-holes bosbaan sluit direct aan, aan het natuurreservaat de “Meinweg”. De combinatie die ontstaan is tussen de van nature aanwezige hoogteverschillen en de authentieke bosrijke omgeving zorgt er voor dat u zich in het buitenland waant.

In het menu van de gastgolfer vindt u alle voor u interessante onderwerpen.


Gasten

Businessclub

Welkom bij Business Club de Herkenbosche!

Hier vindt u de activiteitenkalender van de Business Club, met een beschrijving van de diverse activiteiten en de mogelijkheid daarvoor in te schrijven, verslagen van deze activiteiten, een overzicht van de bedrijfsleden en sponsoren en....


Businessclub

Vereniging

Golf & Country Club de Herkenbosche; een bloeiende en actieve vereniging met enthousiaste golfleden.

Er heerst een zeer gemoedelijke, warme sfeer, waarin het goed toeven en golfen is. Voor ieder niveau en leeftijd, worden er door de verschillende commissies wedstrijden georganiseerd; 18-holes, 9-holes, Rabbitcompetitie, qualifying- en gezelligheids-wedstrijden, verspreid over de dagen van de week en de verschillende seizoenen van het jaar.
U zult er zich zeker thuis voelen! 


Vereniging

Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

De Herkenbosche heeft voor iedereen een passend lidmaatschap!

Zo is er een privé lidmaatschap, maar ook een bedrijfslidmaatschap. De Business Club organiseert allerlei activiteiten, golf en niet golf voor de zakelijke golfer, waarbij golf, plezier en netwerken voorop staan. Daarnaast zijn er enkele varianten voor de jeugdige golfer, als ook een virtueel lidmaatschap (sec registratie van uw pasje) met meerdere voordelen.


Lidmaatschappen