Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Golf Chain: golfen op 9 andere banen voor € 185,-

Als volwaardig lid van de Herkenbosche kunt u aanvullend lid worden van de Golf Chain. Elke club, anders dan uw eigen club, mag u tot 10x per jaar bezoeken. U koopt dus feitelijk 90 greenfee’s voor maar €185,-!
 

Als volwaardig lid (privé of bedrijfslid met een kaart op naam óf proeflid voor minstens 1 jaar) van de Herkenbosche kunt u met Golf Chain dus tien keer extra spelen op 9 andere banen.

Deelnemende banen:
Golfbaan Stippelberg, Landgoed Bergvliet, Golfcentrum Reymerswael, Golfclub Midden Brabant, Steenhoven Country Club, Golfresidentie Brunsummerheide, De Hooge Rotterdamsche, Moyland, Issum-Niederrhein en de Herkenbosche dus.....

Voorwaarden:
Golf Chain kan alleen afgesloten worden in combinatie met een volwaardig lidmaatschap van de Herkenbosche.
Deelnemers mogen op elk van de andere banen maximaal 10 keer per kalenderjaar spelen.
Deelname aan Golfchain loopt per kalenderjaar; van 1 januari t/m 31 december.
De kosten voor Golf Chain in 2024 bedragen € 185 p.p. per kalenderjaar (ongeacht het moment van afsluiten gedurende het jaar). 
Bekijk de volledige algemene voorwaarden van Golf Chain hier.

Waarom dit initiatief?
Met Golf Chain biedt de Herkenbosche u iets extra’s waarmee uw lidmaatschap van uw golfbaan, naar we verwachten, een stuk interessanter wordt.

Geïnteresseerd?
Meldt u zich dan aan via het aanmeldingsformulier hieronder. De betaling voor het eerste jaar voldoet u gelijk. Tenzij opgezegd wordt de bijdrage na het eerste jaar mee gefactureerd met uw reguliere lidmaatschap van de Herkenbosche.

Golf Chain in de praktijk
Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen c.q. antwoorden daarop.
 

    AANMELDINGSFORMULIER GOLF CHAIN