Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

FAQ Golf Chain

Kan ik echt voor € 185,00 (tarief 2024) op al die golfbanen spelen?
Jazeker, als u er maximaal gebruik van maakt koopt u feitelijk 90 greenfee’s voor € 185,00.

Waarom werken deze golfbanen hier aan mee, het levert hun toch bijna niets extra’s op?
De aangesloten golfbanen willen hiermee het lidmaatschap van hun golfbaan een stuk interessanter maken ten opzichte van een lidmaatschap van de golfbanen in hun directe omgeving. Ze verwachten hiermee extra leden te kunnen werven en meer leden te kunnen behouden. Tevens zullen de meeste gasten, die via Golf Chain deze golfbanen bezoeken, extra horecaomzet genereren.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?
Ja, tenzij u voor 1 december van het lopende jaar te kennen geeft dat u er mee wilt stoppen.

Met al die extra gasten zal onze golfbanen overspoeld worden. Kan ik nog wel terecht op mijn eigen golfbaan als ik daar wil spelen?
Natuurlijk kunnen de golfbanen extra gasten verwachten. Dat is immers ook de bedoeling. De baanbezetting zal echter niet significant veranderen, immers meer leden van uw golfbaan zullen elders gaan golfen en daarmee uw golfbaan ontlasten. Verder zijn er voorwaarden gesteld t.a.v. de starttijd.

Waarom deze golfbanen en geen golfbaan dichter in de buurt?
De aangesloten golfbanen willen dat het lidmaatschap van hun golfbaan interessanter is dan dat van de golfbanen in hetzelfde verzorgingsgebied. Tevens verwachten ze dat u na een reis van 30 tot 50 minuten iets in het clubhuis zult gebruiken.

Blijft het bij deze golfbanen of komen er nog meer bij?
Enkele jaren geleden was het streven van Golf Chain uit te breiden naar in toaal 10 banen, dit is inmiddels bereikt.

Hoe moet ik als deelnemer een starttijd reserveren op een andere golfbaan?
U belt of stuurt een e-mail met uw verzoek naar de betreffende golfbaan. U maakt daarbij melding van het feit dat u deelnemer bent aan Golf Chain.

Hoe wordt gecontroleerd dat ik deelnemer ben van Golf Chain?
Op de ontvangende golfbaan meldt u zich bij de caddymaster of receptie. U biedt uw NGF-pas of federatiekaart aan en een geldig identificatiebewijs. Uw deelname aan Golf Chain wordt ter plekke gecontroleerd in de ledenadministratie van Golf Chain.

Ik ga meestal samen met enkele andere golfers op vreemde golfbanen spelen. Kan ik ook voor andere spelers starttijden reserveren?
Ja dat kan, echter de golfers die zich niet hebben aangesloten bij Golf Chain betalen het normale greenfeetarief.

Is dit een eenmalig initiatief, blijft dit de volgende jaren ook bestaan?
Golf Chain is gecreëerd met het idee om er jaren gebruik van te maken. De individuele golfbanen kunnen echter jaarlijks beslissen of zij bij Golf Chain aangesloten blijven.

Als ik met een groep elders ga golfen, zijn we dan verplicht om te blijven lunchen of dineren?
Nee, maar als u dat wel doet draagt u wel bij aan het succes en de continuïteit van dit initiatief.