Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Kerstwedstrijd 2020

Traditiegetrouw organiseert de Herkenbosche 2e Kerstdag een "Kerstwedstrijd".

Ondanks de maatregelen en beperkingen i.v.m. Covid-19 willen we ook dit jaar een alternatieve variant van de Kerstwedstrijd organiseren.
U kunt als koppel inschrijven om op eerste dan wel tweede Kerstdag, mee te spelen. Deelname is inclusief een "Take-Away-Kerstpakket". Zo krijgt uw deelname toch een feestelijk karakter, al is het in kleine kring...

Spelvorm Fourball Betterball Stableford
Normaal speel je bij deze spelvorm met teams van twee  tegen twee andere spelers. Iedere speler speelt zijn eigen bal tegen zijn eigen handicap. Per hole wordt de beste individuele stableford score (na handicap verrekening) van elk team genoteerd.
Per team wordt 1 scorekaart ingevuld. Normaal marken de teams elkaar, maar gezien de beperking dat er enkel met 2-ballen gespeeld mag worden, markt ieder koppel zichzelf en vertrouwen we volledig op ieders eerlijkheid qua score.

De kerstwedstrijd staat open voor leden en voor gastspelers. U kunt uitsluitend inschrijven als koppel van 2 personen.
Inschrijven kan via het formulier onder aan deze pagina.

Programma / organisatie 1e & 2e Kerstdag:
Op beide dagen wordt er gestart tussen 10.18 en 11.30 uur. Dit i.v.m. de openingstijden van de Take Away (dagelijks van ca. 10.00-14.00 uur).

U geeft op het inschrijfformulier aan of u alleen op de 1e of 2e dan wel beide dagen beschikbaar bent. Op basis van volgorde van inschrijving en voorkeur qua wedstrijddag worden de starttijden ingepland en aan de deelnemers gecommuniceerd.
U meldt zich op de dag van spelen tijdig bij de TakeAway aan het starthuisje voor de koffie/thee en kerstkransjes. Hier krijgt u ook de scorekaart overhandigd en kunt u uw deelname afrekenen.
Na afloop van de wedstrijd kunt u de scorekaart in de blauwe brievenbus doen die voor de receptie staat. Na de kerstdagen worden de scores online bekend gemaakt. Er wordt enkel gespeeld om de eer!
 

P.S. denkt u dat u het winnende koppel zult zijn, maak dan een selfie als koppel, zodat we die foto bij de bekendmaking van de winnaars er bij kunnen plaatsen.

Take-Away-Kerstpakket p.p.:

Koffie/ thee en kerstkransjes bij de start
****
Sandwiches (2 halve p.p. met keuze uit kipsalade, eiersalade of zalm, gegarneerd met lekkere rauwkost) to go bij de start
****
Na 9 holes een lekker kopje tomatensoep en een ragoutbroodje inclusief een consumptie ((glüh)wijn/bier/frisdrank/koffie/thee/chocomel)
****
Een heerlijk mango-kokos puntje als dessert to go voor thuis of tijdens 2e negen


Kosten*:

  Greenfee / deelnamefee* Take-Away-Kerstpakket
Leden    : n.v.t. € 19,95 p.p.
Gastspelers
 
: € 30,00 p.p.
 (€ 20,00 p.p. bij wintergreens)
€ 19,95 p.p.
 


*Voor leden van de Herkenbosche Golfkaart geldt een speciaal greenfeetarief t.w. € 20,00 p.p.

Kerstwedstrijd inschrijfformulier 2020

U kunt uitsluitend als koppel inschrijven. Iedere deelnemer dient zelf in te schrijven middels dit formulier.

Geef aan of u enkel 1e of 2e kerstdag beschikbaar bent of beide kerstdagen
1e kerstdag
2e kerstdag
beide dagen
U krijgt 2 halve sandwiches p.p. / Vink hier 2 voorkeuren aan
kipsalade
kipsalade
eiersalade
eiersalade
zalm
zalm
Herkomst speler
de Herkenbosche
de Herkenbosche Golfkaart
Andere baan / gast