Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Holbox Junior Open

 Dit jaar is het alweer tijd voor de derde editie van het Holbox Junior Open. Dit internationale Global Junior Golf toernooi wordt gehouden van 7 t/m 10 juli 2022 op de Herkenbosche.

“We zijn met dit toernooi in België begonnen, daaraan dankte het toernooi ook de oude naam, Campine Junior Golf Classic. In 2019 mochten we dit toernooi op de Herkenbosche organiseren en met Holbox als hoofdsponsor is daarmee de naam in 2020 ook gewijzigd. Helaas konden we door Corona het Holbox Junior Open niet spelen dat jaar, maar in 2021 was het toernooi een prachtig succes. Heerlijk om al die junioren met verschillende nationaliteiten weer te mogen ontvangen", zegt Martin van der Schans van Pro Golf Events. “Ik organiseer nu vijf van dit soort toernooien en ik ben van plan nog één of twee toe te voegen aan de kalender. Werken met golfbanen zoals de Herkenbosche, met enthousiaste medewerkers en vrijwilligers geeft veel energie en vertrouwen voor de toekomst. Met Holbox als hoofdsponsor zijn we samen in staat weer een top toernooi neer te zetten”.

Het Holbox Junior Open is onderdeel van de Global Junior Golf kalender. Deze Duitse golftour voor spelers tot en met 21 jaar biedt jaarlijks ca. 25 toernooien voor talenten met maximale handicaps van 5 (jongens) en 8 (meisjes) over de hele wereld. Alle toernooien tellen mee voor de World Amateur Golf Ranking en dit Nederlandse toernooi telt ook mee voor de NGF jaarranking.

Het toernooi wordt ondersteund door Holbox als hoofdsponsor en door golfbaan de Herkenbosche.


Draagt u de jeugd een warm hart toe? Steun ze dan middels een van de sponsorpakketten.

Vriend van Holbox Junior Open
We maken wederom een groot sponsordoek met alle logo’s van betrokken partijen. Voor € 150,00 ex. btw staat jouw logo daarbij. Je maakt het mede mogelijk, dat alle spelers en vrijwilligers zo optimaal mogelijk van alle voorzieningen gebruik kunnen maken.
Partner van Holbox Junior Open
Als partner kom je uiteraard ook op het sponsordoek, alleen ben je prominenter zichtbaar. Op de eerste en tiende tee komt een sponsorbord met partners en ambassadeurs. Hiernaast nodigen wij jou en een invité uit om op zondag samen met ons de finale te volgen, waarna we een aangeklede borrel genieten in het clubhuis. Dit pakket kost € 500,00 ex. btw.
Ambassadeur van Holbox Junior Open
Omarm je dit toernooi en initiatief en help je ons graag mee om alles nog professioneler aan te kleden, dan is er voor € 950,00 de mogelijkheid om jouw bedrijf prominent te presenteren tijdens dit toernooi. Samen vullen we dit pakket passend en op maat in.

Aanmelden kan middels het aanmeldingsformulier hieronder.
Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen hebben neem dan contact op met de toernooiorganisatie

Martin van der Schans
Pro Golf Events
06-50216154
www.progolfevents.nl
martin@progolfevents.nl

 

  

Aanmeldingsformulier Sponsor - Holbox Junior Open

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon

(Factuur)adres
Overige contactgegevens
Ik schrijf in voor/als
Vriend € 150 excl. BTW
Partner € 500 excl. BTW
Ambassadeur € 950 excl. BTW