Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Golf-introductie middag

Ieder lid mag maandelijks (periode apr. t/m nov.), op de 1e zondag van demaand, tot maximaal 3 gasten meenemen om onder begeleiding van hem/haar op de Par 3 baan te spelen. De gasten hoeven niet te kunnen golfen.

Wij adviseren, ten einde de beleving voor de aspirant golfers optimaal te maken, voorafgaand aan de ronde, een lesuur te boeken bij een van de golfprofessionals. De professionals rekenen hiervoor, ongeacht het aantal deelnemers (1 tot 4, met u zelf er bij), het lestarief van 1 persoon ledentarief t.w. € 53. Een unieke mogelijkheid dus om uw "gasten" een geweldige eerste kennismaking met uw sport te bezorgen.

(Een volledig verzorgde golfclinic behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Hierin zit behalve technische instructie door een van de professionals, ook begeleiding tijdens het spelen op de Par 3 baan bij.)

Voorwaarden maandelijkse golf-introductie middag:

-  Aanmelden bij de receptie verplicht
-  De gasten dienen hun contactgegevens achter te laten. Zij worden na afloop benaderd om te vragen naar hun ervaringen en mogelijke interesse om er een vervolg aan te geven.
-  Op basis van beschikbaarheid
-  Gebruik op eigen risico


Zijn de deelnemers direct zo enthousiast dat ze willen starten dan kunnen ze zich direct aanmelden voor de kennsimakingslessen "5 lessen voor € 65 p.p." Normaal geldt een minimum van 4 personen om te kunnen starten, maar in het verlengde van deze kennismaking mag de groep ook uit 3 personen bestaan.