Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Golflessen & cursussen

Bij onze golfschool kunt u privé lessen boeken, individueel of met meerdere personen. De tarieven en methodiek daarvan zijn hieronder toegelicht.

Daarnaast biedt de golfschool ook golfcursussen aan voor groepen, welke aansluiten bij het niveau van de individuele speler. Gedurende de zomer en winter worden er specifieke themalessen georganiseerd voor groepen, leden en niet-leden. De diverse cursussen, waaronder 5 lessen voor € 65 (kennismakingscursus) en de zomer- en wintercursus worden in de diverse menu items apart toegelicht. 

Privélessen
Onder begeleiding van een van onze professionals vindt op een door u besproken dag en tijd een privéles plaats, naar eigen keuze alleen of samen met maximaal 4 andere personen. U kunt een privéles boeken bij of via de shop/receptie. Hier staan van alle professionals de lesklappers met de dagen en tijdstippen die ze (nog) beschikbaar zijn.

Tarieven privélessen*

  1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen
A-professional € 59 € 64 € 76 € 82 € 88
B-professional € 56 € 62 € 74 € 80 € 86

*Leden van de Herkenbosche krijgen € 3,- korting op bovenstaande lestarieven

 

Een lesuur duurt 50 minuten.
Ballen zijn niet inbegrepen bij de privé-lessen, u dient zelf een ballenkaart mee te nemen bij de les. Deze zijn verkrijgbaar bij de shop/receptie.

Les boeken
De lesklappers van de professionals staan op de balie bij de receptie. Om een les te boeken kijkt u in de klapper van de pro waar u les van wilt hebben of de dag en het tijdstip, waarop u les wilt hebben, nog vrij zijn. Mocht dit zo zijn dan kunt u zich hierop inschrijven ten einde de les te boeken.


Lesvouchers
Voor aanvang van de les dient u aan de balie een "lesvoucher" te kopen van de pro waar u les bij heeft. Deze voucher geeft u bij aanvang van de les aan de professional, opdat hij weet dat de betaling in orde is.

Lestijden en lesdagen
Op alle week- en weekenddagen wordt golfles verzorgd. Lestijden variëren afhankelijk van het jaarseizoen, in de lesklappers kunt u de details per professional zien.

Les afmelden
Privé-lessen dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders zijn we genoodzaakt de les in rekening te brengen.

Materiaal tijdens de golfles c.q. oefenen
Mocht u geen stokken hebben dan zal de professional u tijdens de lessen voorzien van lesstokken. Komt u buiten de les om oefenen dan kunt u stokken huren in de shop tegen betaling van € 5,00 per stuk. Na het oefenen dienen deze stokken op dezelfde dag geretourneerd te worden. Een andere mogelijkheid om te oefenen is de aanschaf van een starterset.

Golflessen c.q. programma op maat en golfcursussen

In samenspraak met de professional van uw voorkeur kunt u uw eigen programma afstemmen naar gelang uw wensen en ambitie.