Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Bridge Drive - Culinair

Voor leden en ex leden van de Herkenbosche die behalve golfen ook het bridgen leuk vinden, organiseren we op dinsdag 17 november een  "culinaire bridgedrive" .

Aanvang 11.00 uur. Dat wil zeggen: na steeds 8 spellen wordt er, aan de bridgetafel waar je op dat moment zit, een hapje geserveerd.
Er worden 24 spellen gespeeld. Je kunt individueel mee doen en krijgt dan een partner toegewezen, of je kan je inschrijven als koppel*

Het winnende koppel krijgt tijdens de prijsuitreiking "de Herkenbosche Bridge Wisseltrophee" overhandigd. Deze zal in de prijzenkast van de vereniging geplaatst worden.
NB: We spelen top/integraal, dus niet ingedeeld in sterkte. Er is dus maar één paar winnaar.

Het is wel de bedoeling dat je enige ervaring hebt met de edele bridgesport.
Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 15 p.p. Daar we het aantal paren dat mee kan doen willen beperken tot 24, is het raadzaam je snel in te schrijven!

*Indien je een vaste partner hebt die geen lid is van de Herkenbosche, mag je deze introduceren.

Aanmelden kan uitsluitend via onderstaand formulier.

Aanmeldingsformulier bridgedrive-culinair d.d. 17 november 2020

Onderstaand formulier is bedoeld voor aanmelding door (ex)leden en hun mogelijke introducee.
Gegevens eventuele medespeler (lid, ex-lid, introducee)