Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

businessnews

Team Geelen Beton overall winnaar BusinessTour 2018

De beste drie teams van de businesstour 2018 speelden vrijdag 19 oktober jl. op uitnodiging van de Herkenbosche een finale wedstrijd op golfbaan Brunssummerheide om te bepalen wie de kampioen van dit jaar zou worden. Het werd een spannende finale waarin het team van Geelen Beton, met Frans Cluitmans, Sef vd Velden en Albert Boerma, als winnaar uit de bus kwam. Op de voet gevolgd door het team van Scheers Groep en Hecke en Houben Notarissen.

Lees meer
The Perfect Nine winnaars overall klassement bekend

Woensdag 10 oktober vond de 6e en tevens laatste 9 holes ronde plaats van de zeer succesvol gebleken The Perfect Nine. Roy Janissen, spelend voor Rabobank, en Rick Dauvillier, spelend voor Summa Adviesgroep, werden gedeeld eerste van het overall klassement. Porficiat mannen!

Lees meer
Team Hendrix v.d. Putten wint 5e ronde BusinessTour 2018 d.d. 28 september

Het team van Hendrix van der Putten, wint de 5e ronde van de BusinessTour 2018. Teams Scheers Groep, Heck en Houben Notarissen en Geelen Beton plaatsen zich voor de (alternatieve) finale, waarin bepaald wordt wie zich overall winnaar 2018 mag noemen.

Lees meer
Uitwedstrijd Businesstour (4e ronde) d.d. 6 sept. te Gendersteyn - Team Scheers Groep scoort beste van teams de Herkenbosche

Maar liefst 14 teams van de Herkenbosche, met in totaal 40 businessleden en hun relaties, reisden af naar Burggolf Gendersteyn om daar met de businessclub van Gendersteyn samen een ronde te spelen. Het was een zeer geslaagde dag, met als winnend team Uffink Textieldrukkerij van Gendersteyn. Het beste presterende team van Herkenbosch was Scheers Groep met een gemiddelde score van 34 punten van de beste 2 spelers. Proficiat!

Lees meer
Team Geelen Beton wint 3e ronde BusinessTour 2018 d.d. 29 juni

Het team van Geelen Beton, bestaande uit John Herfs, Jen Geelen en Frans Cluitmans, wint de 3e ronde van de BusinessTour 2018.

Lees meer
Team Top Equipment wint 2e ronde BusinessTour 2018 d.d. 1 juni

Bep Drost en Wim Stuijvenberg, beide spelend voor Top Equipment winnen de 2e ronde van de BusinessTour. Dit was mede te danken aan de geweldige score van Bep, die spelend van handicap 9.8 met 5 slagen boven de baan c.q. 42 stableford punten, tevens de beste score van de dag maakte.

Lees meer
Team Lean HR wint 1e ronde BusinessTour 2018 d.d. 18 mei

Lean HR, het team van William Bremmers met als gastspelers Cas Beelen en Piet Laumans wint verrassend de eerste ronde van de BusinessTour 2018!

Lees meer
Bart Janssen Assurantiën wint de 5e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 16 maart 2018

Roel Janssen en Eugene Kusters, deze ronde beiden spelend voor Bart Janssen Assurantiën, winnen de 5e en laatste ronde van de wintercompetitie 2017/2018. Proficiat.

Lees meer
Salvum wint de 4e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 23 februari 2018

Leon Simons en Ralph Fijen, spelend voor Salvum Supply Chain Consultancy, winnen de 4e ronde van de wintercompetitie van businessclub de Herkenbosche.Ze behaalden, weliswaar op wintergreens, een geweldige gezamenlijke score van 29 punten. Proficiat mannen!

Lees meer
Scheers Groep wint de 3e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 19 januari 2018

Jo Housmans en Lei Theelen, spelend voor de Scheers Groep, winnen met een gezamelijke score van 29 punten de 3e ronde van de wintercompetitie. Proficiat!

Lees meer
2Run4Business / looptraining voor ondernemers

Huub Hendrickx van loopschool 2run4fun uit Venlo start in samenwerking met golfbaan de Herkenbosche, begin maart 2018 met een “business looptraining”. Deelname staat open voor ondernemers (beslissersniveau), al dan niet lid op de golfbaan...

Lees meer
Munstercafe wint ook de 2e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 15 december 2017

“Munstercafe” weet met Rene Middel en Ivo de Boer voor de 2e keer op rij de wintercompetitie van de Business Club te winnen.

Lees meer
Munstercafe wint 1e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 24 november 2017

René Middel en Coen Reintjes spelend voor Munstercafe winnen eerste ronde Businessgolf wintercompetitie. Proficiat mannen!

Lees meer
Xander van de Kamp wint schietclinic Business Club

Woensdag 15 november vond de "offcourse" activiteit, de schietclinic bij schietbaan Baexem, plaats voor de Business Club. Xander van de Kamp kwam als beste schutter uit de bus. Proficiat Xander!

Lees meer
Team van Broeckhuijsen prolongeert de titel / winnaar BusinessTour 2017

Donderdag 28 september werd de laatste ronde van de BusinessTour 2017 gespeeld op BurgGolf Gendersteyn. Enkele teams waren nog kandidaat voor de eindzege, maar uiteindelijk bleek het team van Broeckhuijsen VOF weer het beste overall. Proficiat met de eerste plaats en plaatsing voor deelname aan de finale van de BusinessTour die 20 oktober toevallig ook weer op Gendersteyn gespeeld wordt.

Lees meer
Team Neuhof Haans wint 4e ronde BusinessTour 2017 d.d. 8 september

De 4e ronde van de BusinessTour was tevens een uitwisseling met de Business Club van Gendersteyn en kende met het team van Neuhof Haans een mooie dagwinnaar. De beste twee spelers scoorden gemiddeld 37,5 punten.

Lees meer
Team Go4Slam wint 3e ronde BusinessTour 2017 d.d. 7 juli

De 3e ronde van de BusinessTour kende veel goede scores. De individuele topper was Aad van Os, hcp. 10.7, met 42 punten. Na verwerking hcp. 9.5

Beste team van de dag was Go4Slam, met een gemiddelde score van 37 punten voor de beste 2 spelers.

Lees meer
Team RT Business wint 2e ronde BusinessTour 2017 d.d. 26 mei

Ruud en Truus Theelen en Miranda Hermans, spelend voor RT Business, behaalden met een gemiddelde score van 34,5 punten vandaag de 1e plaats......

Lees meer
Team Van Broeckhuijsen wint 1e ronde BusinessTour 2017 d.d. 21 april

Een gemiddelde score van 32,5 punten voor de beste 2 spelers van het team Van Broeckhuijsen bleek voldoende voor een 1e plaats vandaag. John, Ralph en Patrick, van harte gefeliciteerd!

Lees meer