Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Business Club

Business Club de Herkenbosche is hét platform om te golfen en te netwerken in een sportieve en ontspannen omgeving. Menig duurzaam zakelijk contact is gelegd tijdens, of na afloop van een van onze businessclub activiteiten. Zoals u mag verwachten van een actieve businessclub, worden er het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd.

Verder kennen we een nauwe samenwerking met de business clubs van alle BurgGolf banen. BurgGolf heeft banen in St. Nicolaasga, Purmerend, Zoetermeer, Wijchen, Den Bosch en Veldhoven. Zo is er een gezamenlijke bedrijfscompetitie, de BusinessTour. Bedrijfsleden kunnen zo, met hun teams, deelnemen aan deze competitie op hun eigen homecourse, maar kunnen ook een of meerdere ronden op de andere banen spelen, waarbij enkel de kosten van F&B in rekening gebracht worden.

N.B. Spelers met een kaart op naam krijgen 50 % korting op de geldende greenfee als ze door het jaar heen een starttijd boeken op een van de BurgGolfbanen.