Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Lidmaatschappen

De Herkenbosche kent meerdere typen lidmaatschap, zo is er voor ieder wat wils.

Vindt u het leuk om met regelmaat een ronde te golfen met uw partner, vrienden of leden van de vereniging, al dan niet in wedstrijdverband, dan is een privé lidmaatschap een geschikte keuze.

Geeft u de voorkeur aan een meer zakelijk karakter dan is het bedrijfslidmaatschap c.q. de Business Club de perfecte keuze. U kunt kiezen tussen een kaart of een Wildcard of een combinatie daarvan. De wildcard staat op naam van uw/het bedrijf en kan ingezet worden door u zelf, collega's, medewerkers of relaties. De Business Club kent een eigen activiteiten kalender met activiteiten gedurende het gehele jaar, met een wisselend karakter; bedrijfscompetitie (zomer en winter), business avonden, off course activiteiten (bedrijfsbezoeken e.d.) en nog veel meer.

Twijfelt u nog over een lidmaatschap? We kennen voor zowel het privé als het bedrijfslidmaatschap ook een proeflidmaatschap. Informeer naar de mogelijkheden. Ook de Herkenbosche Golfkaart is dan een mogelijk alternatief.

Voor de jeugd bestaat behalve een regulier lidmaatschap tegen lagere tarieven ook een Jeugdplan.

Uiteraard maken we graag een afspraak om u, onder het genot van een kopje koffie, de verschillende mogelijkheden toe te lichten.