Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Aanmelden cursus

Aanmelden (individueel of met meer geïnteresseerden) voor een van de cursussen, kan bij de afdeling Sales & Events, info@deherkenbosche.nl / +31(0)475-529529, of via het aanmeldingsformulier hieronder.

We starten normaal gesproken een nieuwe groep als we minstens 4 (tot 6 maximaal bij 1 professional) deelnemers hebben met dezelfde voorkeuren t.a.v. dag en tijdstip als u. Er wordt op alle week- en weekenddagen les gegeven.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding per email. Zodra er voldoende inschrijvingen voor een groep op uw voorkeursdag/tijdstip zijn, informeren we u over aanvang van de golflessen. Mocht u zelf minstens 3 andere geïnteresseerden kennen met dezelfde dag en tijdstip qua voorkeur dan kunnen we uw groep naar verwacht direct starten. De andere deelnemers kunt u ook op het aanmeldingsformulier vermelden en desgewenst de gezamenlijke voorkeur van dag en tijd bij opmerkingen. Wilt u niet (zo lang) wachten dan kunt u ook individueel of als groepje losse lessen boeken.
 

Golfschool de Herkenbosche
Het Pro-team

 

Aanmeldingsformulier cursussen

Ik meld me aan voor
Stap 0: Kennismakingscursus
Stap 1: Golfbaanpermissiecursus
Stap 2: Clubhandicap 54 cursus
Stap 3: Handicap 36 cursus

Deselecteer de dagen dat u niet beschikbaar bent. (Geef zo veel mogelijk dagen en dagdelen aan waarop u beschikbaar bent.)
Maandag morgen
Maandag middag
Dinsdag morgen
Dinsdag middag
Woensdag morgen
Woensdag middag
Donderdag morgen
Donderdag middag
Vrijdag morgen
Vrijdag middag
Zaterdag morgen
Zaterdag middag
Zondag morgen
Zondag middag
We streven naar groepen van minimaal 4 deelnemers. Mocht het lastig zijn om geïnteresseerden te vinden met dezelfde voorkeur(en) als u, wilt u dan mogelijk toch al starten met een kleiner groepje?
Ja
Nee
Deze inschrijving a.u.b. als groepsinschrijving behandelen
Ja