Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Stap 3: Handicap 36

U heeft Clubhandicap 54 of lager en wilt graag uw EGA handicap van 36 halen, zodat u vrijwel op alle banen in de wereld kunt spelen én aan de meeste wedstrijden mee kunt doen?


In de Handicap 36 cursus worden alle aspecten van het spel en de techniek dieper belicht en geoefend. Met veel aandacht voor het korte spel; putten, chippen, pitchen, bunkershot en troubleshots, in combinatie met inzicht in het maken van bewuste keuzes qua spel en materiaal op de baan ten einde de stap naar handicap 36 snel te kunnen maken. Zo zal er ook samen met de professional een qualifying ronde over 9 holes worden gelopen, waarin alle aspecten van het geleerde samenkomen.
Na afloop van de cursus heeft u EGA handicap 36, dan wel voldoende bagage om dit op korte termijn te behalen!
 

Inhoud
- 10 lesuren, waarin 2 lesuren op de grote baan
- begeleiding door een ervaren instructeur, de golfprofessional
- na afloop (naar verwacht) EGA handicap 36*
- gebruik golfstokken (indien niet in eigen bezit / tijdens de les)
- NGF Boekje Stap 3 “9-stappenplan / naar handicap 36”
- 9-holes qualifying ronde samen met de professional
Kosten: Zie printversie
* In het bezit van EGA handicap 36 kunt u tegen betaling van een rondeprijs, de zogenaamde greenfee ronden op vrijwel alle banen ter wereld lopen. Wordt proeflid, waarmee u dagelijks en onbeperkt van alle faciliteiten gebruik kunt maken én aan wedstrijden van de vereniging kunt deelnemen. Uw professional kan u hierover meer vertellen.)


Aanmelden
Informatie over de groepsgrootte, keuzemogelijkheden en het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Golfschool de Herkenbosche
Het Pro-team