Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Stap 2: Clubhandicap 54

Bent u al in het bezit van een Golfbaanpermissie en wilt u een officieel Clubhandicap 54 bewijs verkrijgen dan is deze cursus geschikt voor u.


In de Clubhandicap 54 cursus wordt onder leiding van onze professionals structureel het golfniveau van iedere individuele golfer verder verbeterd. Behalve aandacht voor de basisslagen zal er speciale aandacht zijn voor diverse specifieke technieken als pitchen en bunkerslagen. Ook tijdens de baanlessen wordt meer en specifieke aandacht besteed aan hoe te handelen in de baan; oplijnen, spelsnelheid, clubkeuzes, liggingen etc.
U wordt voorbereid op het theorie examen en het zelfstandig lopen en scoren op de baan. Inbegrepen in de cursus is een voucher voor 5 x 9 holes spelen/oefenen op de grote baan.
Na het behalen van het theorie examen en het lopen van een ronde vanaf handicap 54, waarin u voldoende punten heeft behaald, verkrijgt u het NGF Clubhandicap 54 pasje.

Inhoud
- 12 lesuren, waarin 2 lesuren op de grote baan
- begeleiding door een ervaren instructeur, de golfprofessional
- na afloop (naar verwacht) Clubhandicap 54 pas voor de grote baan*
- gebruik golfstokken (indien niet in eigen bezit / tijdens de les)
- NGF Boekje Stap 2 “Beginnen met Golf / Mijn golfpaspoort naar Clubhandicap 54”
- theorie examen, inclusief NGF registratie
- 9-holes oefenvoucher (5 x 9 holes spelen op grote baan)
Kosten: Zie printversie
* In het bezit van Clubhandicap 54 kunt u tegen betaling van een rondeprijs, de zogenaamde greenfee op onze baan lopen. Zo ook op andere banen. Een andere zeer aantrekkelijke optie is een proeflidmaatschap aan te gaan voor 1 jaar, waarmee u dus dágelijks en ónbeperkt van alle faciliteiten gebruik kunt maken én aan wedstrijden van de vereniging kunt deelnemen. Uw professional kan u hierover meer vertellen.)


Aanmelden
Informatie over de groepsgrootte, keuzemogelijkheden en het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Golfschool de Herkenbosche
Het Pro-team