Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Stap 1: Golfbaanpermissie

Heeft u al eens meegedaan aan een of meerdere golfclinics of Open Dagen óf de Kennismakingscursus “Golf voor Iedereen” gevolgd dan is de Golfbaanpermissiecursus de ideale (vervolg)cursus.


In deze cursus krijgt u 6 lesuren techniektraining en 2 lesuren praktijktraining op de grote baan. Daarnaast gaan we er van uit dat u zelfstandig komt oefenen en rondjes komt lopen op de Par 3 baan. Inbegrepen in deze cursus is dan ook een maandkaart voor de Par 3 baan, waarmee u zo vaak als u wilt, maar minimaal 9 rondjes, op de Par 3 baan kunt lopen. Uiteraard wordt er in deze cursus uitgebreid(er) stil gestaan bij de omgangsvormen en cultuur van de golfsport.
Na afloop van deze cursus, verkrijgt u een officiële Baanpermissiepas van de NGF, waarmee u al geheel zelfstandig, op gezette tijden, vrij kunt komen golfen/oefenen op onze 18 holes wedstrijdbaan.
 

Inhoud
- 8 lesuren, waarin 2 lesuren op de grote baan
- begeleiding door een ervaren instructeur, de golfprofessional
- na afloop NGF Golfbaanpermissie voor de grote baan*
- gebruik golfstokken (indien niet in eigen bezit / tijdens de les)
- NGF Boekje Stap 1 “Beginnen met Golf / Mijn golfpaspoort naar Golfbaanpermissie” (tenzij reeds ontvangen tijdens Kennismakingscursus)
- NGF registratie Golfbaanpermissie
- Maandkaart Par 3 baan
Kosten: Zie printversie
* U kunt nu al op gezette tijden vrij komen golfen op onze 18 holes wedstrijdbaan. (leden gratis / niet leden kunnen een GVB-oefenvoucher kopen bij de receptie. Een andere zeer aantrekkelijke optie na het behalen van deze stap is een proeflidmaatschap aan te gaan voor 1 jaar, waarmee u dágelijks en ónbeperkt van alle faciliteiten gebruik kunt maken. Uw professional kan u hierover meer vertellen.)


Aanmelden
Informatie over de groepsgrootte, keuzemogelijkheden en het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Golfschool de Herkenbosche
Het Pro-team