Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Stap 0: Golf voor Iedereen

Golf is gezond, omdat u veel beweging en frisse lucht krijgt. Dat golf gezond is, is bevestigd door een Zweeds wetenschappelijk onderzoek: golf verlengt uw leven met liefst 5 jaar!
Uit het onderzoek onder liefst 300.000 golfers blijkt dat mensen die de golfsport beoefenen een gezondere leefstijl hebben, vitaler zijn en gemiddeld 5 jaar langer leven dan mensen die niet golfen. Golf heeft ook een impact op uw welzijn: golfers hebben een rijker sociaal leven en zijn mede daardoor gelukkiger.

Heeft u nog nooit gegolfd en zou u best wel eens willen ervaren of dit een leuk spel of leuke sport is? De Kennismakingscursus “Golf voor Iedereen” leent zich hier bij uitstek voor.
 

In de eerste 3 lesuren ervaart u de (technische) basisbeginselen van de golfsport. In het 4e lesuur gaat u al, onder begeleiding van de instructeur, op de baan spelen, waar hij u ook de basisregels uitlegt. Na de in totaal vier lesuren mag u al op veel (Par 3) golfbanen in Nederland en in ieder geval op onze Par 3 baan spelen. Zonder dat u hiervoor dus een examen hoeft te doen of lid hoeft te zijn. Zo ervaart u dus tijdens deze lessen eigenlijk alle facetten van het golfspel en krijgt u een hele goede indruk van de sport.

Na afronding van de lessen krijgt u als stimulans een dagvoucher op naam voor de Par 3 baan, zodat u nog een keertje terug kunt komen om een dagje na te genieten.

Waarschijnlijk bent u na deze kennismaking trouwens zo enthousiast geraakt dat u verder gaat met lessen, op weg naar de volgende stap.
 

Inhoud
- 4 lesuren, waarin 1 baanles
- begeleiding door een ervaren instructeur, de golfprofessional
- na afloop baanpermissie voor de Par 3 baan*
- gebruik benodigde golfmaterialen t.w. golfstokken en oefenballen (tijdens de les)
- NGF Boekje Stap 1 “Beginnen met Golf / Mijn golfpaspoort naar Golfbaanpermissie”
- dagvoucher op naam voor de Par 3 baan
Kosten: Zie printversie
* U kunt nu al onbeperkt vrij gaan golfen op onze Par 3 baan. (leden gratis / niet leden tegen betaling)


Aanmelden
Informatie over de groepsgrootte, keuzemogelijkheden en het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Golfschool de Herkenbosche
Het Pro-team