Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Winterlessen

De winterlessen worden inhoudelijk geheel in overleg afgestemd op de groep en hun wensen. U kunt daarbij eventueel denken aan Kort en Lang Spel, Coursmanagement, Baantechniek, Mentale training. De lessen worden ondersteund met de modernste apparatuur, de Flightscope en de SAM Putting LAB.
 

Inhoud wintercursus
-   15 lesuren
-   Cursus wordt gegeven door: Patrick, Caspar, Bas en Tim
-   Cursusprijs is € 239,- per persoon (uitgangspunt is 4 tot 6 deelnemers per groep)
-   Leden van de Herkenbosche en de Herkenbosche Golfkaart krijgen € 20,- korting op de cursusprijs


Overige informatie
U kunt als groep inschrijven óf als individu, waarbij u bij voldoende belangstelling ingedeeld wordt met minstens 3 andere deelnemers. Indeling en afstemming geschiedt in onderling overleg.
Na afloop van de 1e les dient u als groep of als individu aan de receptie de cursus te betalen c.q. te laten factureren. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw voorkeur(en) qua tijdsindeling en voorkeur qua pro.

Inschrijfformulier
A.u.b. als groep inschrijven, als u als groep ingedeeld wilt worden. Apart inschrijven als u alleen bent en graag met anderen ingedeeld wilt worden die ook individueel inschrijven.

N.B. Desgewenst kunt u zich voor meerdere cursussen aanmelden.

Inschrijfformulier wintercurus

Dhr.
Mevr.
de Herkenbosche
de Herkenbosche Golfkaart
Niet-lid