Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Groepen en partijen

Restaurant St. Andrews is een uitstekende locatie om goed te eten met een grotere groep of om een feest te geven. Familiefeest, huwelijk of zakendiner, bij ons in een fraaie groene omgeving bent u op uw plek.

Ons restaurant biedt (zit)plaats aan 150 personen en is daardoor ook geschikt voor grote diners. Maandelijks wisselende menu's en diverse vaste menu's en/of buffetten bieden grotere groepen de mogelijkheid tot een goede invulling te komen.

Onze gezellige "glazen erker" biedt u de mogelijkheid met ca 25-30 personen ongestoord én met mooi uitzicht op de golfbaan van een besloten diner te genieten.

Op de bovenverdieping van onze locatie bevindt zich een aparte ruimte, van airco voorzien, die uitermate geschikt is voor zakelijke én privé bijeenkomsten. U heeft hier een prachtig uitzicht over een groot gedeelte van de baan. Deze zaal vormt, naast een uitstekende basis voor vergadering, cursus, productpresentatie of workshop, tevens een mooie ruimte voor een borrel of receptie. Met het separate dakterras heeft u het idee een klein restaurant voor uzelf te hebben.

Voor groepen tot 10 personen hebben wij een boardroom ter beschikking, direct aan het terras van ons clubhuis gelegen.

Door onze flexibiliteit in ruimtes, inrichting en opbouw zijn feesten en recepties tot 300 gasten mogelijk. De combinatie prachtige golfbaan, uitstekende keuken en mooie ruimtes blijkt steeds weer geweldig te werken.

Ook als u geen fanatieke golfspeler bent, bent u van harte welkom om bij ons een diner te organiseren. Maar ook voor een (familie)feest, bruiloft, jubileum of een zakenlunch/-diner in een groene omgeving, bieden wij vele mogelijkheden.

Kijk bij de banketingmogelijkheden om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden die we bieden.