Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Banketing suggesties

Ontvangst, Brunch, Lunch
Of u nu alleen, met een (golf)partner of met een grote groep komt, de mogelijkheden bij St. Andrews zijn talloos. En dat begint al ver voor dinertijd.

Wij ontvangen u en uw gasten graag voor koffie of thee met.... en dan is de keuze zo groot, dat we die in deze zin niet voor u invullen. Maar bij uw koffie- en theebuffet presenteren wij graag heerlijkheden als diverse Limburgse vlaaien, taarten, petitfours en zelfs Moffelkoek (een heerlijk streekproduct). Komt u met 25 personen of meer, dan zijn er nog meer mogelijkheden om uw ontvangst in te vullen. Van warm appelgebak tot schalen broodjes.

Ook voor de brunch en lunch hebben wij een aantal buffetten voor u samengesteld. Een deel van onze buffetten kunt u reserveren indien u met 25 personen of meer komt. Kunt u niet wachten om de baan op te gaan? Wij maken graag een lunchpakket voor u klaar. Ook hier zijn weer diverse varianten mogelijk.

Borrelen
Borrelen met een hapje en een drankje in onze gezellige ruimte met zicht op de baan of buiten op het terras? Een heerlijke gelegenheid om van en met uw gezelschap te genieten.
Wij bieden een uitgebreid assortiment aan borrelhappen en bittergarnituren.

Menu suggesties
Voor een heerlijk diner met een groep  vanaf ongeveer 10 personen kunt u prima bij ons terecht. Maak uw keuze uit onze menusuggesties.
Wij hebben deze suggesties waaruit u het diner voor uw gezelschap zelf kunt samenstellen, in drie verschillende prijsklassen ingedeeld. Dit biedt u vele opties die nog worden aangevuld door ons drie- of viergangen Surprisemenu.

Buffetten
We bieden ook een grote diversiteit aan buffetten, al dan niet voorzien dan wel aan te vullen met een dessertbuffet. Ook voor uw eigen suggesties of alternatieve gerechten geldt dat de mogelijkheden groot zijn. Wij denken graag met u mee.

Al onze buffetten zijn gebaseerd op minimaal 25 personen. Bij groepen tussen 50 en 75 personen en groepen van meer dan 75 personen kennen wij gereduceerde prijzen. Mocht u met een groep van minder dan 25 personen willen komen, vraagt u dan ook gerust naar de mogelijkheden.

Baancatering (specifiek voor golfgezelschappen)
Tussen de negende en tiende hole kunnen wij u baancatering aanbieden. Ook is het mogelijk dat er gedurende uw wedstrijd met een cateringkar op de golfbaan wordt gecaterd. Bij warm weer kunnen wij koelboxen met drankjes tussen de diverse holes plaatsen.

U ziet dat wij vele mogelijkheden bieden, desgewenst volledig naar wens aan te passen.
Graag sturen we u ons standaard banketingboek, opdat u al een idee van alle mogelijkheden heeft. Ook voor specifieke vragen staan we u graag te woord.

Voor meer informatie kunt u ons bellen (0475-529528) of een mail sturen, waarna we snel contact met u op zullen nemen (info@st-andrews.nl)