Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Faciliteiten en gebruik

Op de Herkenbosche worden u de volgende faciliteiten aangeboden:

Drivingrange
Op de drivingrange kunt u gratis oefenen met in acht neming van de gedragsregels, zoals vermeld op het bord bij de overdekte afslagplaatsen. Er mag uitsluitend geoefend worden met oefenballen uit de ballenautomaat die bij de drivingrange staat. De drivingrange beschikt over 16 afslagplaatsen waarvan er 8 overdekt zijn. Daarnaast zijn er nog een aantal afslagplaatsen op de achterzijde van de drivingrange waar u van het gras kunt afslaan. De overdekte plaatsen zijn voorzien van gasgestookte heaters, welke bij kou tijdens golflessen aangezet zullen worden. Bij vrij oefenen kunt u deze middels een betaalautomaat activeren.

Oefenballen
Op de drivingrange mag u uitsluitend oefenen met oefenballen uit de ballenautomaat. U kunt ballen verkrijgen middels muntstukken van 1 Euro of door te pinnen. Leden kunnen ballen verkrijgen tegen een voordeliger tarief door te gebruik te maken van de betaalapp van de leden. Op weekdagen kunt u vanaf 06.00 uur s' morgens ballen krijgen en in het weekend vanaf ongeveer 08.00 uur.

Chippinggreen
U kunt gratis oefenen op de verschillende chippinggreens. Tijdens de lessen mag u oefenen met de "drivingrangeballen", verder uitsluitend met eigen ballen. Dit geldt overigens ook voor de puttinggreen en de oefenbunker. Chippen mag uiteraard enkel van buiten de green.

Puttinggreen
Ook hier kunt u buiten de lessen om gratis het putten oefenen. Chippen is op deze green niet toegestaan.

Par 3 Baan
Gebruik van de Par 3 baan is voor leden van de Herkenbosche inbegrepen in het lidmaatschap. Gasten mogen enkel tegen de geldende voorwaarden en tarieven gebruik maken van de Par 3 Baan.

18 holes wedstrijdbaan
Gebruik van de wedstrijdbaan is voor leden van de Herkenbosche inbegrepen in het lidmaatschap. Gasten mogen enkel tegen de geldende voorwaarden en tarieven gebruik maken van de wedstrijdbaan.

Kleedruimten
In het hoofdgebouw zijn op de parterre kleedruimten voor de eigen leden en voor de gasten. In de kleedruimten bevinden zich ook een aantal lockers. Deze lockers kunt u huren.

Restaurant / clubhuis
U bent van harte welkom om na het oefenen, maar ook zo zonder dat daar enige aanleiding toe is, u te laten verwennen in het clubhuis of het restaurant. Het restaurant kent een uitgebreide keuze aan lunches en diners. Zeker in de zomer is het heerlijk verblijven op het zonovergoten terras, waar u zicht heeft op vier holes.

Vergaderfaciliteiten
De Herkenbosche heeft 2 vergaderruimten, een kleine vergaderruimte in boardroom-opstelling voor 10 personen en een grote vergaderruimte, met eigen bar en terras, tot 100 personen.