Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Junior Golf Classic

De derde editie van het Campine Junior Golf Classic wordt gehouden van 10 t/m 14 juli 2019 op de Herkenbosche.

"Na twee zeer succesvolle edities in België is het tijd voor de organisatie van de Campine Junior Golf Classic om de volgende stap te zetten. Na overleg met verschillende golfbanen in België en Nederland, kwamen we uiteindelijk uit bij de Herkenbosche als baan waarmee we graag zouden samenwerken", zegt Henk van Dijken van Pro Golf Events, mede organisator van het toernooi. 'Wij vinden de locatie geweldig en de golfbaan een zeer goede uitdaging voor junior golfers', vervolgt hij.

De Campine Junior Golf Classic is trots onderdeel van en een gevestigde naam op de internationale Global Junior Golf kalender. Spelers tot en met 21 jaar strijden onder andere voor World Amateur Golf Ranking punten. De handicap grens voor jongens is 5.0 en voor meisjes 8.0.

Het toernooi wordt ondersteund door de Herkenbosche en door Top Golf Academie Limburg. De Top Golf Academie Limburg (TGA Limburg) stelt zich ten doel Limburgse golf toptalenten een trainingsprogramma aan te bieden dat kan leiden tot het niveau van wereldtop golfprofessionals.

 

SPONSOR Am am toernooi
Dat er grote bedragen gemoeid zijn met de organisatie van een dergelijk toernooi is natuurlijk logisch. Een groot gedeelte van de kosten moet uit sponsoring komen. Zo kunnen bedrijven hoofd- of subsponsor worden, een individuele deelnemer van TGA aan het toernooi "adopteren" en/of deelnemen aan het Sponsor Am am toernooi op woensdag 10 juli!
U kunt inschrijven voor sponsoring en/of deelname aan dit toernooi middels het aanmeldingsformulier hieronder. Zo kunt u de sfeer van het toernooi genieten, maar ook eens zien en ervaren hoe deze top jeugdgolfers spelen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn aanwezig te zijn, maar het toernooi en de jeugd een warm hart toedragen dan kunt u zich ook als "vriend" aanmelden. De vriendenlijst zal op de website en op de toernooidagen zichtbaar gemaakt worden.

U kunt als bedrijf c.q. deelnemer inschrijven voor/als:

- hoofdsponsor (naamgever / subtitel "powered by" + logo in alle uitingen omtrent het toernooi + flight in Sponsor Am am toernooi) € 5.000
- subsponsor (logo in alle uitingen omtrent het toernooi + flight in Sponsor Am am toernooi) € 2.500
     
sponsoring van één flight met daarin één topamateur € 1.000
- sponsoring van één flight met daarin uitsluitend spelers die door de sponsor zijn aangesteld € 1.000
- sponsoring van één plaats in een flight met individuele flightsponsoren zonder dan wel met topamateur, waarvan de organisatie naar eigen inzicht de samenstelling bepaalt €    250
     
- vriend (u draagt het toernooi en de jeugd op deze manier een warm hart toe) €    100
     
  additionele optie / waarborgt kosteloze deelname aan het toernooi van de betreffende speler  
- "adoptie" van een individuele deelnemer van TGA aan het toernooi (u wordt door TGA op de hoogte gehouden gedurende het toernooi van de prestaties van de geadopteerde)  €    350
  alle genoemde bedragen zijn excl. 21 % B.T.W.  


Programma Sponsor Am am

11.00 - 11.30  uur:  Registratie flightsponsoren, hun mogelijke gasten en topamateurs
11.30 - 12.30  uur: Lunchbuffet in het clubhuis
12.30 uur: Shotgunstart Sponsor Am am (Texas Scramble)
17.30 - 18.30 uur: Borrel en gelegenheid tot omkleding (dresscode: smart casual)
18.30 uur: Prijsuitreiking en toelichting toernooi door de Herkenbosche i.s.m. Pro Golf Events
19.00 uur: Buffet


Aanmelden/inschrijven;
Kies voor "inschrijven / nu betalen" als u gelijk online wilt betalen. Na inschrijving/betaling ontvangt u, na verwerking van de gegevens uiteraard nog een factuur van betaling.

Kies voor "inschrijven / later betalen" als u na aanmelding eerst een factuur wenst te ontvangen die u aansluitend dient te betalen.
 

INSCHRIJVEN / NU BETALEN

 

INSCHRIJVEN / LATER BETALEN