Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Informatie NGF Competitie 2019

Golfbaan de Herkenbosche werd in 1992 geopend en is ongetwijfeld een van de allermooiste banen van Nederland. De fraaie 18-holes bosbaan sluit direct aan het natuurreservaat de “Meinweg” aan. De combinatie die ontstaan is tussen de van nature aanwezige hoogteverschillen en de authentieke bosrijke omgeving zorgt er voor dat u zich in het buitenland waant.

Voor het verzorgen van de juiste kaders, waarin de leden van G&CC de Herkenbosche kunnen deelnemen aan de jaarlijkse NGF competitie is een Competitie Begeleidingscommissie (CBC) in het leven geroepen. Deze bestaat uit:
Leo van den Born, voorzitter (lvandenborn@ziggo.nl)
Mien Ansems, secretaris (mien.ansems5@gmail.com)
Frans Eichholtz, competitie coördinator (fgeichholtz@planet.nl).

Als bestuursafgevaardigde fungeert Patrick Bocken (patrick@bellaviva.nl)

De PRO’s adviseren de CBC over de samenstelling van de competitieteams en de CBC formaliseert deze samenstelling namens het bestuur.

Voor een overzicht van de regeling ten aanzien van proefspelen klikt u hier.
Voor een overzicht van de gegevens voor de ontvangsten op G&CC de Herkenbosche voor de NGF competitie 2019 klikt u hier
Voor een overzicht van de Local Rules klikt u hier.