Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Uitwedstrijd Businesstour (4e ronde) d.d. 6 sept. te Gendersteyn - Team Scheers Groep scoort beste van teams de Herkenbosche

Maar liefst 14 teams van de Herkenbosche, met in totaal 40 businessleden en hun relaties, reisden af naar Burggolf Gendersteyn om daar met de businessclub van Gendersteyn samen een ronde te spelen. Het was een zeer geslaagde dag, met als winnend team Uffink Textieldrukkerij van Gendersteyn. Het beste presterende team van Herkenbosch was Scheers Groep met een gemiddelde score van 34 punten van de beste 2 spelers. Proficiat!

Enkel naar de scores van de teams van de Herkenbosche kijkende eindigden twee teams met een gemiddelde score van 33,5 punten, waarna de score van de 3e speler doorslaggevend is voor de 2e en 3e plaats. Het team van Hoeberechts Advocaten eindigde zo 2e en Go4Slam 3e.
Individueel werden er nog een paar prijzen mee naar Herkenbosch genomen. Miranda Hermans, spelend voor RT Business, won bij de dames zowel de neary als de longest drive.

Na het diner ging iedereen voldaan naar huis...........

Terug