Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

The Perfect Nine winnaars overall klassement bekend

Woensdag 10 oktober vond de 6e en tevens laatste 9 holes ronde plaats van de zeer succesvol gebleken The Perfect Nine. Roy Janissen, spelend voor Rabobank, en Rick Dauvillier, spelend voor Summa Adviesgroep, werden gedeeld eerste van het overall klassement. Porficiat mannen!

De opzet van The Perfect Nine was een laagdrempelige avondactiviteit te organiseren over 9 holes, waaraan bedrijfsleden + eventueel een door hun genodigde gastspeler konden meespelen. Er werd individueel stableford met per dag een dagwinnaar die de beste score heeft behaald, wellicht niet the perfect nine, maar wel de hoogste score van de dag. Daarnaast werden alle scores verwerkt in een persoonlijk overzicht, waarin alle stablefordscores per hole worden geregistreerd. Het eindklassement van the perfect nine is opgemaakt op basis van de beste stableford score per hole van alle dagen. Eindwinnaar is degene die de hoogste score overall heeft. Een score die een mogelijke toekomstige perfect nine weerspiegelt.....

Roy en Rick behaalden beiden 31 punten op 9 holes. Roy werd ook nog gedeeld eerste in het dagklassement van de 6e ronde.

Klik hieronder voor de uitslagen van;
- de 6e ronde
- overall klassement na 6 ronden

The Perfect Nine zal volgend jaar zeker weer georganiseerd worden! Naar verwacht in dezelfde opzet, echter dan in 2 of 3 handicap categorieën.

Terug