Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Team Hendrix v.d. Putten wint 5e ronde BusinessTour 2018 d.d. 28 september

Het team van Hendrix van der Putten, wint de 5e ronde van de BusinessTour 2018. Teams Scheers Groep, Heck en Houben Notarissen en Geelen Beton plaatsen zich voor de (alternatieve) finale, waarin bepaald wordt wie zich overall winnaar 2018 mag noemen.

Hendrix van der Putten won de dagprijs met een gemiddeld score van 31 punten van de beste 2 spelers. Scheers Groep en van Broeckhuijsen werden respectievelijk 2e en 3e. Beiden met een gemiddelde score van 30,5 punten, waarna de score van de 3e speler bepalend was voor 2e c.q. 3e plaats.
 

De individuele prijzen werden als volgt verdeeld;
Longest drive heren : Rob Niesen / Neuhof Haans
Longest drive dame : Dian America / Hendirx van der Putten
The Orange Neary gecombineerd : Ted Heijnen / ACS Cleaning


Alternatieve finale op vrijdag 19 oktober te golfbaan Brunssummerheide
Als bekend wordt er na de vijfde ronden een klassement opgemaakt van teams die minstens 3 keer hebben deel genomen. Mocht je vaker hebben deel genomen dan worden de slechtste scores geëliminieerd.  De beste 3 teams kwalificeerden zich dan vervolgens voor de landelijke finale van alle Burggolf banen en de Herkenbosche. Daar bleek dat er geen landelijke finale meer plaats vindt dit jaar hebben we zelf een alternatief bedacht.

Vrijdag 19 oktober nodigen we de beste 3 teams uit voor een geheel verzorgde finale wedstrijd op Golfbaan Brunssummerheide, waar ze in een onderlinge strijd, op basis van hetzelfde spelprincipe, zullen bepalen wie zich overall kampioen 2018 mag noemen.  
De Scheers Groep heeft zich als nr 1 gekwalificeerd met een gemiddelde score van 32,8. Twee teams hadden een gemiddelde score van 32,3 punten, waarna de 4e dagscore doorslaggevend is voor de volgorde, hetgeen leidde tot een 2e positie voor Hecke en Houben Notarissen en een 2e positie voor Geelen Beton.

Uiteraard krijgt u t.z.t. het verslag van deze finale!

Terug